Veelgestelde vragen

Waar kan ik de prijzen van de kleding op maat vinden?

Deze zijn gemakkelijk op aanvraag beschikbaar. Geef ons een seintje via telefoon, e-mail of web-formulier. Een van onze medewerkers zal u een vrijblijvende offerte bezorgen.


Waar kan ik uw producten in persoon zien?

U kunt de hele collectie in onze Belgische showroom tasten en voelen (contacteer ons graag op voorhand om een afspraak te maken).

Maar natuurlijk komen we net zo graag bij u langs op locatie in België, Nederland of Luxemburg.


Wat is de minimum grootte van mijn bestelling van op maat gemaakte wielerkleding?

Er moeten minimaal 5 stuks kleding besteld worden. Dit kan wel een combinatie zijn van bv. lange/korte broek, trui, body, vest. Verder geldt bij de bedrukte accessoires een minimum van 10 stukken per model.


Hoe bepaal ik de juiste maat?

Dit kan heel eenvoudig en simpel door het volgen van de instructies in onze maattabel. Om ook aan de behoeften van grote teams te voldoen kunnen wij u ook complete sets met paskleding bezorgen. Stel ons gerust een vraag over de beschikbaarheid.


Let op! De wieleruitrusting is gemaakt voor het fietsen en niet om gewoon rechtop te staan. Om zeker te zijn van de juiste maat raden we aan uw fietspositie aan te nemen of op de fiets te gaan zitten.


Wat is de tijdsduur voor de productie van op maat gemaakte kleding?

De standaard productietijd is 4 – 6 weken (na akkoord en goedkeuring ontwerp ). Heeft u uw op maat gemaakte uitrusting vlugger nodig? Contacteer het kantoor in België. Afhankelijk van ons productievolume kunnen we u misschien een spoed-optie aanbieden.