Fietsbroek PRO 05 | W&W RainMem

De PRO RainMem X3 membraan koersbroek is speciaal ontworpen om te fietsen op regenachtige en koude dagen. Het warmte-isolerende RainMem-materiaal is zowel waterafstotend als ademend. Bretels van Roubaix-stof met een warme, geborstelde binnenkant zorgen voor extra comfort tijdens koude ritten.

Productkenmerken

ADEMEND VERMOGEN
WATERDICHTHEID
ISOLATIE
WINDDICHTHEID
 

De PRO-collectie is de keuze van de professionele teams waarmee we samenwerken, maar ook van enthousiaste wielrenners. Hier vind je onze nieuwste innovaties op het gebied van design en van technologie van stoffen. Deze kleding is bestand tegen de meest rigoureuze trainingen en helpt je op het hoogste niveau te presteren. 

 

Your Ride Made Better

 

 

Inzetstukken

Inzetstukken van gaas aan de achterkant van de broekspijp verhogen de elasticiteit.

Siliconenband

Anti-slip siliconenband om opkruipen te voorkomen.

Endurance 3D zeem

De zeem Endurance 3D is geconstrueerd van twee halvemaanvormige gedeelten en strategisch geplaatste lagen van dichtgeperst memory foam. Dankzij deze opbouw krijgt de zeem een driedimensionale vorm die zich perfect aanpast aan de bewegingen van de fietser en maximale bewegingsvrijheid biedt bij ritten over lange afstanden.

 

Hoofdmateriaal - RainMem X3

RainMem-stof bestaat uit een volledig bedrukbare membraan die wind- en waterbestendig is en een uitstekend ademend vermogen biedt. De technische eigenschappen van de stof zijn als volgt: Ademend vermogen: 10000 g / m2 / 24 u, waterkolom: 11000 g / m2 / 24 u. 

  • Stoffen: 85 % Polyester, 9,5 % EA a 5,5 % Polyuretan
  • Grammage: 270g/m2

 

Productcode N60063-MA05
M/V Mannen
SPORT Fietsen
COLLECTIE PRO
BELANGRIJKSTE STOF RAINMEM
ZEEM ENDURANCE 3D MEN