Research

 

 

Prestaties en innovatie vormen de kern van alles waar we bij Kalas naar streven. Toegewijd aan onze partners bieden we de best beschikbare ondersteuning om atleten in staat te stellen World Tour-overwinningen en gouden medailles te behalen. Om innovatieve, prestatiegerichte producten te realiseren, combineren we voortdurend R&D-activiteiten met nieuwe materiaalconcepten.

 

In 2021 zijn we actief gaan samenwerken met Vorteq. Het is een bedrijf met een bewezen staat van dienst in het leveren van supersnelle, op maat gemaakte skinsuits. Die zorgen ervoor dat atleten hun topprestaties bereiken op de grootste evenementen ter wereld. Deze speciale combinatie van hun unieke aero-expertise en onze eigen ultramoderne productiefaciliteit betekent dat we samen een nieuwe collectie aerodynamische kleding en accessoires van wereldklasse kunnen creëren.

 

 

 

De kwaliteit en de hoeveelheid gegevens die we samen hebben kunnen analyseren is uitzonderlijk. We hebben deze gegevens al gebruikt om aanzienlijke voordelen te behalen voor onze klanten, waaronder Alpecin-Deceuninck. Met hen hebben we al geprofiteerd door tijd door te brengen in de windtunnel van Silverstone. Daar zijn hun pakken voor de Tour de France geoptimaliseerd.

We beschikken over meerdere datasets van onze eigen kledingstukken en van de tests die we hebben gedaan met kleding van andere merken. We kunnen met overtuiging zeggen dat we al producten van wereldklasse hebben geleverd aan onze klanten. In de toekomst zal nog veel meer volgen.