Speciale collectie: Blue Marine Foundation

eshop
limited edition
nieuws

Om World Ocean Day te vieren, presenteren we een speciale editie van het Blue Marine Foundation shirt. Geïnspireerd op de onderwaterwereld, steunt de opbrengst van de verkoop van deze shirts ook een belangrijk doel, namelijk de bescherming en het herstel van de oceanen in de wereld.

De Blue Marine Foundation zet zich in voor het herstel van de oceanen door overbevissing tegen te gaan. Dit is één van de grootste milieuproblemen ter wereld. Hun doel is een gezonde oceaan waar iedereen voor altijd van profiteert. Ze werken ook aan het creëren van zeereservaten, het herstellen van belangrijke ecosystemen en het implementeren van duurzame visserij.

Hun missie is dat in 2030 ten minste dertig procent van de oceaan effectief beschermd is en de resterende zeventig procent op verantwoorde wijze wordt beheerd.

Het shirt van Blue Marine Foundation is gemaakt van gerecyclede stoffen die zijn gecertificeerd volgens internationale normen (GRS). Het heeft alle functionele eigenschappen en voordelen van ons best verkopende ELITE Spinn shirt behouden.

Om geld in te zamelen voor het herstel van de oceanen organiseert de Blue Marine Foundation twee onvergetelijke tochten waaraan je kunt deelnemen.

De eerste eendaagse route neemt je mee door het schilderachtige landschap van het Engelse platteland van Londen naar de Solent aan de zuidkust van Engeland. De tweede, een driedaagse route, begint bij de beroemde Mont Ventoux en eindigt in Monaco aan de Middellandse Zee. Beide evenementen zijn bedoeld om aandacht te vragen voor milieukwesties en tegelijkertijd geld in te zamelen.

Ook jij kunt bijdragen door simpelweg dit stijlvolle shirt te kopen en het te dragen om dit goede doel te promoten. Twintig procent van alle verkopen wordt gedoneerd aan het goede doel om hen te helpen bij hun missie om zeeën en oceanen over de hele wereld te herstellen. 

Shop nu

 

Verhalen met vergelijkbare thema's