Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de kosten van de custom-producten 

Voor meer informatie over de custom sportkleding adviseren wij u graag op maat. Neem voor meer informatie en advies geheel vrijblijvend rechtstreeks contact op met onze klantenservice (E: info@kalas.be | T: +32 471 324 669) of kom langs voor een afspraak in onze showroom in Nijlen (Bouwelsesteenweg 10d). Wij staan u graag te woord.

 

Waar kan ik de producten passen?

U bent van harte welkom in onze Showroom in Nijlen. Hier kunt u zowel kennis maken met de custom collectie als de retail collectie en de accessoires. (Neem geheel vrijblijvend rechtstreeks contact op met onze klantenservice (E: info@kalas.be | T: +32 471 324 669) voor het maken van een afspraak).

Uiteraard komen wij net zo graag bij uw langs op locatie. Wij zorgen tijdens deze pasmomenten voor voldoende paskleding binnen de verschillende categorieën (Pro, Elite, Active en in heren-, dames- en kinderkleding).

 

Wat is de minimale afname van custom-producten?

De minimale afname van custom-producten is vanaf 5 stuks. Dit kan een combinatie zijn van bijvoorbeeld een lange fietsbroek, fietsjack, fietsshirt, korte fietsbroek en tijdritpak. Custom accessoires uitgezonderd. Voor custom accessoires geldt een minimale afname van 10 stuks per model.

 

Hoe bepaald ik de juiste maten?

Uiteraard komen wij graag bij uw langs op locatie voor een pasmoment. Wij zorgen tijdens deze pasmomenten voor voldoende paskleding binnen de verschillende categorieën (Pro, Elite, Active en in heren-, dames- en kinderkleding).

Ook kunt u aan de hand van ons maattabel kunt u uw maten bepalen.

Indien uw maat niet in onze tabel staat of bij twijfel, aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen u graag verder. Daarnaast bent u van harte welkom in onze Showroom in Nijlen. Hier kunt u zowel kennis maken met de custom collectie als de retail collectie en de accessoires. (Neem geheel vrijblijvend rechtstreeks contact op met onze klantenservice (E: info@kalas.be | T: +32 471 324 669) voor het maken van een afspraak).

 

Wat is de levertijd van de custom-producten?

Vanaf het moment dat de totaalorder in productie is gegaan gaat de gegarandeerde levertermijn van min. 4 tot max. 6 weken in. U ontvangt van ons samen met de bevestiging van uw order de verwachte leverdatum per mail.