Nieuw in 2024 - Custom fietskleding

custom teamwork
nieuws

Wij streven er voortdurend naar om onze kleding te verbeteren om niet alleen aan de hoge eisen van het moderne wielrennen te voldoen maar ook om maximaal comfort te bieden. Voor 2024 hebben we offroad FREE RIDE- en BMX-truien aan ons assortiment toegevoegd. We hebben de collectie snelpakken uitgebreid en enkele accessoires verbeterd.

 

Fietsshirt korte mouw FREE RIDE 01

Het Freeride-shirt is een minder technische versie van ons BMX-raceshirt. Het heeft hetzelfde herziene patroon met een langere body om ervoor te zorgen dat het shirt tijdens je rit goed blijft zitten. Het is gemaakt van een standaard polyesterweefsel dat ademend is, maar minder elastisch wat betekent dat het minder aerodynamisch is. Wij raden deze veelzijdige trui aan voor trainingsgebruik in de BMX, Freeride en Downhill-disciplines.

Meer informatie

 

Shirt lange mouw BMX 24

Het nieuwe, verbeterde BMX-shirt is geüpdate met verschillende nieuwe kenmerken voor meer comfort en prestaties. De lichtgewicht en ademende stof houdt je koel tijdens het racen, terwijl de herziene pasvorm een langere body heeft die ervoor zorgt dat het shirt goed blijft zitten. Het ontwerp voldoet aan de recente UCI-herziening met betrekking tot het gebruik van aerodynamische stoffen.

Meer informatie

 

Fietssuit PROJECT RR 1.0 | VERANO

De PRO Project RR 1.0 Verano is een ultralichte en ademende versie van ons Tour de France-etappewinnende Project RR 1.0-skinsuit. Het behoudt dezelfde kenmerken en voordelen. Het belangrijkste verschil is dat dit pak is ontworpen voor koersen in zeer warme omstandigheden.

Meer informatie

 

Fietssuit Lange Mouw PRO 09 | SHIRO

Dit PRO Shiro-snelpak is speciaal ontworpen voor cyclocross. Het is gebaseerd op ons populaire Brios-snelpak waaraan we upgrades en verbeteringen hebben aangebracht om dit kledingstuk te optimaliseren voor cross-omstandigheden. Lange mouwen houden je warm in de wintermaanden.

Meer informatie

 

AERO sokken SONIC 24 | SPEED 

Nieuwe en verbeterde SONIC aerosokken voor wedstrijden. De sokken bieden een effectief aerodynamisch voordeel in tijdritdisciplines. Het bovenste gedeelte van de sokken is gemaakt van hetzelfde materiaal als de belangrijkste delen van onze fietspakken Sonic waardoor een vloeiendere luchtstroom rond de enkels en het onderste deel van de kuiten wordt gewaarborgd.  

Meer informatie

 

Overschoenen PROJECT 01

De PRO Project-overschoenen zijn een nieuwe, hoogwaardige toevoeging aan ons assortiment overschoenen. Ze profiteren van een volledig herzien patroon dat zorgt voor een betere pasvorm rond de schoen. Dit zorgt voor betere aerodynamische prestaties.

Meer informatie

 

Koerspet ELITE 24

Ons ELITE zomerpetje is gemaakt van een combinatie van een lichtgewicht, sneldrogende stof en zijpanelen van gaas voor een hoog ademend vermogen. Je hoofd blijft koel tijdens warm weer..

Meer informatie

 

Verhalen met vergelijkbare thema's