Limited edition: Tábor Home of CX

eshop
limited edition

Veldrijden, de stad Tábor en het merk Kalas zijn al tientallen jaren onafscheidelijk. Om dit te vieren, besloten we op unieke wijze vorm te geven aan deze combinatie door opdracht te geven voor een limited edition wielershirt met de naam "TÁBOR - HOME OF CX".

Illustratiestudio Tomski&Polanski creëerde het ontwerp. Het portfolio van dit gerenommeerde duo enthousiaste artiesten bevat verschillende op wielrennen geïnspireerde illustraties. Samen begonnen we aan een uniek artistiek project dat heeft geresulteerd in deze niet te missen collectie.

Het TABOR HOME OF CX-wielershirt is gemaakt van gerecyclede stoffen die zijn gecertificeerd volgens internationale normen (GRS). Alle functionele eigenschappen en voordelen van ons best verkopende ELITE Spinn-shirt zijn behouden.

Auteur Lukáš Tomek legt uit dat de illustratie drie renners toont die over de historische monumenten van de stad Tábor en het beroemde Jordaanreservoir springen. Als we beter kijken, kunnen we ook wat bekende gezichten herkennen met hun karakteristieke moves. De verste is Martin Bína - wereldkampioen junioren in 2001. In het midden staat Tomáš Paprstka - wereldkampioen junioren in 2010 en de dichtstbijzijnde is Zděněk Štybar - wereldkampioen elite-mannen in 2010. Deze drie Tsjechische veldrijders zijn er allemaal in geslaagd om de wereldtitel te veroveren op het parcours van Tábor.

Om het unieke karakter van de HOME OF CX-collectie te behouden, hebben we deze in een gelimiteerd aantal van 200 stuks laten produceren. Nabestellen zal daarna niet meer mogelijk zijn. Mis deze unieke kans daarom niet om dit unieke veldritshirt te bemachtigen.

eShop

 

Verhalen met vergelijkbare thema's